Evenimentele corporate: informare sau networking?

Evenimentele corporate: informare sau networking?

foto_business_cardTraim o perioada de schimbari rapide. Tehnologia avanseaza  intr-un ritm nemaintalnit si schimba comertul, supermarketurile, distributia, sanatatea, educatia, modul in care se deruleaza afacerile in general. Comunicam din ce in ce mai mult prin intermediul tehnologiei, prin email, WhatsApp, retele sociale, sms-uri, bloguri.

Participam la cursuri online, webinarii, citim carti digitale, ne informam din presa online. Ne facem relatii online prin Facebook si LinkedIn. Apoi o buna parte din comunicare are loc prin intermediul telefonului care a devenit indispensabil, daca il uitam o zi acasa devenim stresati si ingrijorati de ce ni s-ar putea intampla ca nu puteam comunica.

 

Toata aceasta tehnologie ne determina sa comunicam de fapt prin intermediari. Putem sa ne gandim ca ne indreptam spre izolare digitala? Comunicarea directa – fata in fata este eliminata din ce in ce mai mult, dar aceasta poate fi  doar o tendinta de moment, pentru ca totul este ciclic si vom simti din nou nevoia sa ne intoarcem la contactul direct. Si unde am putea sa stabilim un prim contact si sa cunoastem mai bine persoanele decidente  din domeniul nostru de activitate, dacat cu ocazia participarii la diverse evenimente: conferinte, targuri, seminarii sau  la evenimente care doar asta fac, creeaza oportunitati de socializare directa.

Companiile ar trebui sa se indrepte in aceasta directie pentru ca mesajele transmise prin canalele de informare in masa se pot pierde usor prin marea de informatii cu care suntem bombardati zilnic. Prin evenimente, companiile ajung direct la persoanele interesate care le pot deveni clienti sau parteneri.

Daca vreti sa comunicati cu stakeholderii companiei intr-un cadru organizat, sa va promovati noi produse sau servicii, sa castigati noi clienti sau parteneri sau pur si simplu sa va motivati angajatii fara de care o companie nu se poate dezvolta, va invitam sa descoperiti evenimentele organizate de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.