Job Trends Prezentare

Evenimentul JOB TRENDS a pus o caramida la fundatia viitoarelor cariere

Evenimentul JOB TRENDS a pus o caramida la fundatia viitoarelor cariere

pizap.com14464654778321

Studentii interesati de construirea unei cariere sau de informatii legate de  modalitatile in care pot obtine locul de munca dorit au participat sambata, 31 octombrie, la evenimentul Job Trends.  Au aflat despre programele de internship sau orice alte programe de angajare oferite de companiile prezente, dar au primit si sfaturi utile despre cum sa iti construiesti un brand personal si cum sa te prezinti la interviu.

Evenimentul  a pus ”o caramida la  fundatia viitoarelor cariere” ale participantilor, dupa cum a declarat una dintre studentele invitate. Vom  continua sa mai adaugam si altele prin urmatoarele evenimente pe care le vom organiza.

Multumim speakerilor invitati care au crescut valoarea evenimentului prin informatiile furnizate si partenerilor nostri BCR, Rostar, Ernst&Young, Manpower Group, Microsoft, Guidecademy, editura All.

Invitam si celelalte companii care au programe de angajare sau de pregatire adresate studentilor sa ne contacteze pentru a colabora la urmatorul eveniment similar, care va avea loc in primele luni ale anului urmator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.