774Picture2
Digital Marketing
SEO, E-mail Marketing, Social Media Marketing, PPC, Copywriting, Analiza Comportamentala, Marketing Automation, totul pentru promovare si atragere de clienti din mediul online. Mediul online este in continua dezvoltare,iar tehnicile si strategiile de marketing trebuie adaptate continuu.
3d human shout with a red megaphone
Relatii Publice
Relatiile publice castiga tot mai mult teren in fata advertisingului. Reclamele sunt blocate in mediul online si pot fi evitate in cazul televiziunilor. Dar un artciol bine scris, o poveste spusa cum trebuie si un eveniment bine organizat vor fi mereu apreciate si cautate de public. De aceea, noi oferim intai de toate relatii publice.
513column2
Organizare Evenimente
Daca vreti sa comunicati cu stakeholderii companiei intr-un cadru organizat, sa va promovati noi produse sau servicii, sa castigati noi clienti sau parteneri sau pur si simplu sa va motivati angajatii fara de care o companie nu se poate dezvolta, va invitam sa descoperiti evenimentele organizate de noi.
514column3
Publicitate
Daca PR-ul este folosit in principal pentru construirea de branduri, advertisingul va ajuta la mentinerea lor.Promovam bunuri si servicii mediul online, dar si prin canale conventionale. Concepem si transmitem mesaje in concordanta cu nevoile si dorintele consumatorilor, dar si pe placul clientilor.