seo servicii

SERVICII SEO

Search Engine Optimization (SEO) este un important instrument de marketing, iar daca website-ul tau este optimizat din punct de vedere SEO, acesta va lucra pentru afacerea ta.

Oferim servicii de Audit SEO, SEO On Page si SEO Off Page pentru un website optimizat din punct de vedere SEO, care va deveni vizibil in primele pozitii pentru cautarile publicului pe internet.

seo11

Servicii Audit SEO

Analizarea website-ului

Stabilirea publicului tinta

Analiza concurentei

Stabilirea strategiei

Monitorizare

Statistici

Rapoarte

seo6

Servicii SEO ON PAGE

Strategie de alegere corecta a cuvintelor cheie

Realizarea textelor cu regulile de optimizare a cuvintelor cheie

Meta Titluri, Meta Descriere, Meta Keywords, Headings, Formatare

Imagini, URL-uri , Linkuri interne, Structura website

seo_7

Servicii SEO OFF PAGE

Indexare

Promovare

Creare influenta social media

Tehnici si metode de obtinere linkuri externe

Rapoarte si monitorizare

Avantajele unui website optimizat din punct de vedere SEO

 

 

seo3

Trafic crescut pe website

Afisarea paginii web in primele pozitii la cautarea pe internet dupa cuvintele cheie conduce la cresterea numarului de clicuri si implicit la cresterea traficului pe website. Cuvintele cheie, descrierile si titlurile plasate strategic in continutul paginii web conduc la  afisarea websiteului pe motoarele de cautare in prima pagina de rezultate.

Pozitionarea in fata concurentei

Cautarea pe internet se rezuma in principal la prima pagina de afisare a rezultatelor. Afisarea website-ului inaintea concurentilor este foarte importanta, iar un site optimizat din acest punct de vedere atrage atentia potentialilor clienti.
Daca website-ul nu se gaseste pe prima pagina in cadrul unei cautari pe internet sau nu este indexat deloc, sansele ca website-ul sa atraga vizitatori  sunt foarte mici.

Crearea de noi oportunitati de business

Prezenta afacerii pe internet nu este suficienta daca website-ul nu este vizibil la cautarile pe internet. Vizibilitatea se castiga prin strategii SEO si poti ajunge la potentiali clienti sau parteneri nu doar local ci la nivel national sau international.

Cresterea vanzarilor

Prin SEO se targeteaza clientii interesati de anumite produse. La cautarea dupa aceste produse, websiteul se poate afisa ca fiind cel mai in masura sa le vanda. In acest fel, pe website ajung persoanele interesate direct si pot deveni clienti.

Brand awareness

Brandul sau brandurile comercializate devin vizibile si isi consolideaza pozitia.

Companiile de pe prima pagina sunt in general percepute a fi mai de incredere

Facilitarea accesului pe website

Intr-un efort de a face website-ul mai ușor de navigat pentru motoarele de cautare, SEO creeaza structura necesara pentru ca website-ul sa fie mai navigabil pentru utilizatori. SEO insemana rearanjarea arhitecturii site-ului si la crearea de link-uri pentru a face paginile din cadrul acestuia mai usor de gasit si de navigat. SEO ajuta motoarele de căutare sa acceseze cu crawlere site-ul si sa gaseasca paginile si, de asemenea, faciliteaza accesul utilizatorilor in a gasi informatii.

Rezultate durabile

Rezultatele SEO au efect pentru un timp mai indelungat dupa intreruperea promovarii acestuia. Trebuie insa intretinut.

Pentru solicitarea unei oferte personalizate va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0729.990.536

E-mail:  office@concordcom.ro