[rev_slider_vc alias=”acasa”]

04_Event


MANAGEMENTUL EVENIMENTELOR DE AFACERI
Creare. Planificare. Productie

Ceea ce vreti sa comunicati este mai usor de retinut si nu se pierde in imensa piata a mesajelor publicitare!

 

Evenimentul reprezinta un mijloc de atragere a atentiei, iar feedback-ul este imediat si foarte puternic. Comunicarea prin eveniment va ajuta ca mesajul sa fie evidentiat, sa fie rapid de receptionat si usor de inteles. Produsele sau serviciile promovate vor depasi faza cotidianului si a banalitatii, iar brandul isi va regasi identitatea. Prin organizarea unui eveniment, persuasiunea asupra publicului vizat are mai mari sanse de reusita in timpul desfasurarii acestuia si a discutiilor care au loc dupa finalizare, decat promovarea prin intermediul altor canale media. Conferintele de afaceri, ceremoniile de premiere, expozitiile,  lansarile de produse sau alte servicii le putem planifica, concepe si organiza impreuna.

Icon Roz3

Vreti sa va tineti aproape partenerii, sa atrageti mai multi clienti sau sa rasplatiti fidelitatea si performanta angajatilor? Indiferent de scopul sau tematica evenimentului, realizam conceptul si implementam proiectul oferind experiente remarcabile pentru publicul companiei.

Gasiti detalii accesand Servicii Management de Eveniment

Icon Roz 5

Succesul evenimentului presupune o activitate sustinuta realizata inainte, in timpul si dupa desfasurarea acestuia. Odata ce design-ul evenimentului a fost realizat, vanzarile sunt asigurate, detaliile de productie sunt finalizate, veti avea liniste, stiind ca managerii de proiect au coordonat detaliile legate de gestionarea acestuia, cu cea mai buna rentabilitate a investitiei. Vreti sa organizati un eveniment? Contactati-ne!

Ce faceti voi poate fi special, chiar unic. Dar nu va conta daca nimeni nu va afla.

 

Relatia cu mass-media nu inseamna doar transmiterea unor comunicate de presa. Principalele obiective ale unei campanii de presa sunt sporirea reputatiei, influentarea si informarea publicului tinta prin intermediul presei. Colaborarea cu jurnalistii poate fi delicata pentru orice companie, mai ales in situatii de criza.

Icon Roz3

Ajutam companiile sa isi creasca vizibilitatea prin intermediul mass-media online, scrisa si TV. Realizam comunicate de presa, advertoriale, interviuri, emisiuni si suplimente specializate pe diferite domenii (print si online) in colaborare cu diferite companii de presa)

Vezi detalii pentru Serviciile de Relatii cu Mass-Media 

Icon Roz 5

Avem experienta indelungata in presa si stim cum trebuie sa transformam orice comunicare intr-o stire. Cunoastem ce cauta jurnalistii intr-un comunicat de presa si venim in intampinarea lor prin transmiterea in mod profesionist a mesajelor companiei.

Nu ezitati sa ne contactati!

Reputatia este activul cel mai valoros pentru o companie, iar cea mai buna modalitate de a o pastra este proactivitatea

 

Prin relatii publice se construieste brandul unei companii, iar prin advertising se intretine. Un articol bine scris, o poveste spusa cum trebuie sau un eveniment bine organizat vor fi mereu apreciate de public. Relatiile publice cresc vizibilitatea si consolidează legaturile dintre organizatie si angajați, consumatori, comunitati  sau organizatii partenere. Companiile incep sa constientizeze importanta relatiilor publice, care castiga tot mai mult teren in fata advertisingului  pentru ca ofera mult mai multa credibilitate.

Icon Roz3

Va oferim cele mai potrivite instrumente de comunicare adaptate noilor generatii prezente din ce in ce mai mult in mediul online. Concepem si implementam strategii de relatii publice de informare, schimbarea comportamentului sau a atitudinilor publicului vizat utilizand cele mai noi canale de transmitere a mesajelor.

Aflati mai multe accesand Serviciile de Relatii Publice si Comunicare

Icon Roz 5

Vreti sa implementati o campanie de comunicare si relatii publice pentru clienti sau angajati? Aveti nevoie de consultanta pentru ca produsele sau serviciile oferite sa fie mai vizibile? Va rugam sa ne contactati pentru va oferi cea mai potrivita solutie.

Completam portofoliul de servicii cu realizarea de materiale promotionale si publicitare care pot insoti campaniile de relatii publice si organizarea de evenimente (mape si brosuri de prezentare, bannere, lanyard-uri, agende, pixuri si orice alte obiecte de promovare care pot fi personalizate) sau pot fi realizate in mod independent.