www.goodnews.o

READ – LIKE – SHARE – FOLLOW

Good News este o publicatie apreciat[ de cititori, de stiri corecte, fara “fake news” sau cancan, cu un continut de calitate, impartial prezentat. Pe langă informatiile la zi din: economie, IT&C, afaceri, studii si lifestyle, in cadrul acestei publicatii sunt prezentate povesti de succes ale antreprenorilor creativi, care au reusit in afaceri si care pot deveni modele inspirationale. Sunt publicate informatii despre români curajosi, cu intiativa, care vor si incearcă sa schimbe societatea. O sectiune speciala este dedicată stirilor referitoare la transformarea oraselor României in unele inteligente, care sa ofere servicii publice de calitate locuitorilor si turistilor, dar sa poata stimula si dezvoltarea afacerilor. Good News ofera informatii despre petrecerea unui timp liber de calitate si despre un stil de viata adaptat nevoilor omului modern.

Va oferim astfel posibilitatea de a le oferi oamenilor vestile pe care le are compania voastra si va cream vizibillitate in spatiul media si online pentru a va promova produsele si serviciile. 

Daca doriti sa va promovati serviciile si produsele prin intermediul acestei publicatii si sa ajungeti astfel la cititorii nostri, prin bannere publicitare, articole si interviuri sau alte proiecte speciale, personalizate, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti comunicatele de presa la office@goodnews.ro  

Good News este marca inregistrata a Concord Communication