GOOGLE ADWORDS

Pentru ca toata lumea atunci cand vrea sa achizitioneze ceva cauta mai intai produsul pe internet, eventual il si cumpara online, fiind mai ieftin si mai simplu, noi va ajutam sa va promovati produsele/serviciile pe internet, mai exact pe motorul de cautare Google.

Nu trebuie decat sa stabiliti un buget, restul facem noi: cautam cele mai bune cuvinte cheie si concepem textul anuntului dvs, astfel incat acesta a fie afisat in primele rezultate ale cautarii. Putem stabili doar un anumit public tinta pentru afacerea dvs, daca este una regionala.

Anunturile prin Google Adwords se platesc pe fiecare click (sau pe vizualizare, daca este vorba de o publicitate de branding) pe care il da un utilizator pe anuntul dvs. pentru a obtine mai multe informatii. In plus, anunturile Google va ajuta sa atrageti mai multi vizitatori pe site-ul dvs.

Va oferim statistici in timp real, iar prin Google Analytics va puteti masura vanzarile si conversiile, vedeti modul in care vizitatorii va utilizeaza site-ul, cum au ajuns pe site, pana la ce pagina si aflati modul in care ii puteti determina sa se intoarca.

Pentru solicitarea unei oferte personalizate va rugam sa ne contactati la:

Telefon 0729.990 536

E-mail: office@concordcom.ro